AGATHOCLES This Is Not A Threat, It's A Promise CD

Pełny album Agathocles z 2010 roku.

25,00 zł



Tytuł: This Is Not A Threat, It’s A Promise

Label: Selfmadegod Rec.

Nr. Kat.: SMG069

Format: CD

Styl: Mincecore


1. Black Tea, 2. Houses Of Fraud, 3. Straight Lane, 4. Bits And Chips, 5. Reduce The Pain, Refuse The Gain, 6. People’s Property, 7. Gaszilla, 8. Soap And Joke, 9. Hyvää Paivää, 10. Financial Cris-Ass, 11. Motherfucker (Swing That Axe), 12. Go With A Blow, 13. Monkey Business, 14. Troops Of Rhumania, 15. Cut Off, 16. God Save The Real Green Crocodile, 17. Fangs Feasting On Funds, 18. Cleptocracy, 19. De Kiezer Heeft Nooit Gelijk, 20. Aside, 21. Ulkopuolinen, 22. Stuck@Dumb.Com, 23. More Patches Than Brains, 24. Gallows Eve, 25. After The Battle, 26. Will Gone, Lobotomy Done, 27. Manipulotiek

Informacje dodatkowe

Wykonawca Agathocles
Styl Grindcore
Label Selfmadegod